Ingatlankereső

Kód: ref-vízpart

Luxusrezidencia a vízparton eladó

Ennek a pompás, impozáns megjelenésű közvetlen vízparti eladó háznak, minden ablakából, látszik a Balaton.

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő közvetlen vízparti luxusrezidencia eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Adásvétel tárgyát képezi a közvetlen vízparti, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, 901 m2 térmértékű, összközműves, teljesen bekerített telken lévő, négyszintes, 15,6 m x 21,89 m külső befoglaló méretű, kb. 670 m2 nettó össz-szint alapterületű, szerkezetkész állapotú ingatlan.  Az alapterület kiad egy nagyobb konferenciatermet és jó néhány luxuslakosztályt. Az épület minden ablakából a Balaton látható.

Ahogy az a képen is látszik, az ingatlan előtt nádas nincs, hivatalosan adnak engedélyt bejáró stégre, valamint olyan csónak leeresztőre, ahol egy automatizált csörlő segítségével akár naponta vízre lehet tenni, illetve kiszedni a motoros jachtot, ha van. A jelenlegi partvédőmű stabil.

Az ingatlan kiválóan alkalmas gazdálkodó szervezet felső vezetői számára cégüdülőnek. A ház későbbi lakói luxus módon elégíthetik ki igényeiket, élvezhetik a közvetlen Balaton part kínálta lehetőségeket és gyönyörködhetnek a tó szépségében. A ház alkalmassá tehető arra is, hogy tulajdonosa, üzleti partnereit, legyen az hazai vagy külföldi, magas szinten megreprezentálhassa. 

Az ingatlan belső terei még szabadon módosíthatók, továbbá a befejezésénél vevő szabadon megválaszthatja a beépítésre kerülő anyagokat, berendezéseket, egyéni igényének, ízlésének megfelelően.  A beépített anyagok, szerkezetek ellenőrizhetők, a faanyagok tűz,- láng,- gomba és féregmentesített szerkezetek. A ház befejező munkálatainak elvégzését, a megkezdett minőség folytatásaként, vevő által kiválasztott anyagokból, megegyezett díjért az építőmester vállalja.

A ház nagyon tartós anyagokból és szerkezetekkel épült. Az ingatlant, a kiváló építőmester, úgy építette meg, hogy ne legyen vele gond később sem. A négyszintes épület 35 db (95 cm – 180 cm átmérő) kútalapon nyugszik, melynek tetején 50 cm x 110 cm szelvényű vasbeton gerendarács alapozásra épült a felépítmény. A ház további szerkezetei: felmenő falai Porotherm tégla, vasbeton födémek, vasbeton koszorúk, vasbeton áthidalók, vasbeton oszlopok, vasbeton lépcsők,- lemezek, vasbeton merevítő falak. A képek, a ház egy-egy homlokzatrészletét ábrázolja.

A ház külső homlokzati nyílászárói hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók. A hőszigetelt üvegezés kétrétegű, a külső réteg 8 mm-es, a belső réteg 6 mm-es üvegből készültek.  

A ház tetőfedése, Schuppen típusú hasított terméspala, melynek élettartama 200-300 év, mindvégig megőrzi eredeti színét, jó a savállósága, fagyállósága, vízzárása és nem mohásodik. A bádogos szerkezetek horganylemezből, a teraszkönyöklők gránitból készültek. 

Az ingatlan kiválóan alkalmas arra, hogy tulajdonosaik, a Spanyolországi Marbellához hasonlóan, önmagukat kényeztetve, közösen, luxus módon elégítsék ki igényeiket, élvezzék a közvetlen Balaton part kínálta lehetőségeket és gyönyörködjenek a tó szépségében. 

Úgy gondolom, elég jól ismerem a Balaton partot ahhoz, hogy bátran kijelentsem, nincs még egy ilyen ingatlan a Balaton partján, nem is volt és véleményem szerint nem is lesz. Az ingatlan irányára: xxx millió Ft.  A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé: Lőkös Gáborné Erika 06-30-218-0000

A vizparti.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.