Ingatlankereső

Kód: ref-eladó-közvetlen-vízparti-nyaraló-255

A Balatonnál, csendes, nyugodt közvetlen vízparti nyaraló eladó

Megtalálhatja a békét és nyugalmat, mely olyan ritka a Balatonnál

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő, közvetlen vízparti nyaraló eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Balaton északi partján önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített kb. 2346 m2 nagyságú parkosított telken eladó egy újszerű nyaraló. Az ingatlan csendes, nagyfás telken van, a környezetében is nagy telkek találhatók, így az ott élők nem zavarják egymás nyugalmát. A telek kb.16 méter széles és a vízig fapadlón lehet kimenni a stégig. A part előtt kb. 80 méter nádas van a nyílt vízig. Sajátjában élvezheti a közvetlen vízpart örömeit, vitorlázhat, horgászhat, saját stégén pihenhet, napozhat és gyönyörködhet a Balatonban. 

A kb. 158,55 m2 alapterületű földszint helyiségei: kétállásos garázs, kazánház, előszoba, lépcsőház, WC-kézmosó, mosókonyha, nappali szoba, közlekedő, konyha-étkező, kamra és dolgozó szoba. Az épület kis része alatt van egy pince. A nappali szobából és az étkezőből közvetlen kijárat van a teraszra, ahonnan látni lehet a Balatont és az elsuhanó vitorlásokat.

A konyhabútorba be van építve a hűtőszekrény, a kerámialapos tűzhely villanysütővel, szagelszívóval, mosogatógéppel. A képen, a konyha,- étkező látszik.

A képeken, a konyha,- étkező látható a terasz kapcsolattal.

A kép, a konyhából nyíló kamrát ábrázolja.

Az első képen a földszinti illemhely, a második képen a lépcső alatti tároló látható.

A képen a kazánház látszik. Az ingatlan közművei: vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna, vezetékes földgáz. Ki van építve a video kaputelefon és a mozgásérzékelős riasztórendszer. 

A kb. 132,46 m2 alapterületű tetőtér helyiségei: előtér, szoba fürdőszoba kapcsolattal, közlekedő, melyből nyílik kettő szoba mindegyik fürdőszoba kapcsolattal. A képek, az első tetőtéri szobát ábrázolják a fürdőszoba kapcsolattal.

A képeken, a második tetőtéri szoba látható a fürdőszoba kapcsolattal.

Az előző szobából ilyen kilátás nyílik a vízre. A szépen gondozott nagy kert mindenféle szabadidős tevékenységre alkalmas, mert van hely bőven.

 A képen, a harmadik tetőtéri szoba látszik a fürdőszoba kapcsolattal.

A 11,40 m x 17,02 m külméretű házat tulajdonosa 2014 évben teljesen felújította a mai kor igényeinek megfelelően, modern építőanyagok felhasználásával. A nyaraló szerkezetei: betonalap, téglafalazat, vasbeton födém, hőszigetelt üvegezésű (3 rétegű) műanyag szerkezetű nyílászárók, fa tetőszerkezeten cserépfedés. A képek a főbejárati ajtót és az egyik terasz ajtót ábrázolják.

Olyan vevő jelentkezését várjuk, akinek ilyen nagy telek és ilyen nagy ház kell. A télen-nyáron használható vízparti nyaraló irányára xxx millió Forint. 

A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

A vizparti.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.