Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: balatoni-ingatlanok-297

Pihenés a vízparton

Saját telkéről mehet a Balatonba és élvezheti a balatoni örömöket.

Figyelem!

Az alább ismertetésre kerülő közvetlen vízparti ingatlan a Balaton partján, már nem eladó, csupán referencia munka szerepét tölti be.

A közvetlen vízparti ház, minden szobájának ablakából, látszik a Balaton
A közvetlen vízparti ház, minden szobájának ablakából, látszik a Balaton

Balaton déli partján, közvetlen vízparti, 714 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, összközműves telken, fiatal, korszerű, háromszintes, téliesített nyaraló eladó. A telek, 18 méter szélességben, kiépített, kőszórásos partvédőművel, saját stéggel csatlakozik a Balaton medréhez.

A nyaralóhoz tartozik még a 210 m2 térmértékű saját használatú út, mely szintén jelen adásvétel tárgyát képezi. A magánút alkalmas autók parkolására, parkoltatására.

A telek előtt állami, önkormányzati földterület nem található, az ingatlan, közvetlen vízparti. A nyaralóépület mindenkori tulajdonosai, vendégei, nyaranta gyönyörködhetnek a csodálatos naplementékben. A nyaralóépület minden szobája ablakából a Balaton látható.

Balatoni ingatlanok-2972

A ház egy igazi nagycsaládos nyaraló. A földszinten találhatók a nappal használatos helyiségek, előtér, külön WC, kazánház, lépcsőház, tökéletes funkciójú kamra,- konyha,- étkező,- nappali szoba,- Balatonra tájolt fedhető terasszal. 

Az első emeleten és tetőtérben 5 különálló apartman ebből 3 db egyszobás és 2 db 2 szobás, összesen 14 fekvőhellyel. Minden apartmanhoz külön fürdőszoba tartozik. 

A földszint 90,8 m2 alapterületű + 41,10 m2 fedhető terasz. Az emelet 83,31 m2 alapterületű + 11,91 m2 erkély míg a tetőtér 86,5 m2 alapterületű + 11,91 m2 erkély lapterületű. A képen, a nyaraló, mérethelyes alaprajzi beosztása látható.

Balatoni ingatlanok-2973
Balatoni ingatlanok-2974
Balatoni ingatlanok-2975

A nyaraló nappal használatos részeit, konyhát,- étkezőt,- nappalit,- teraszt, az udvart és a vízpartot közösen használhatja a család, lefekvéskor mindenki a saját külön-bejáratú apartmanjába vonulhat vissza. A képeken, a földszinti, 53,58 m2 nettó alapterületű, nappali,- étkező látszik, 3 különböző nézetből.

Balatoni ingatlanok-2976
Balatoni ingatlanok-2977
Balatoni ingatlanok-2978

Az ingatlan kialakítása olyan, hogy alkalmas: nagycsaládos nyaralónak, panziónak, vállalati (Cég) üdülőnek. Az ingatlan télen - nyáron használható, hasznosítható a hőszigetelt falai, szélnyomásra méretezett szintén hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászáróinak és központi fűtésének köszönhetően. A képek, szintén a földszinti, 53,58 m2 nettó alapterületű, nappali,- étkezőt ábrázolják.  A helyiség minden ablakából, szép kilátás nyílik a Balatonra.

Balatoni ingatlanok-2979
Balatoni ingatlanok-29710

A képek, a földszinti konyhát ábrázolják.

Balatoni ingatlanok-29711
Balatoni ingatlanok-29712

A képeken, az első emeleti legnagyobb szoba és a hozzá tartozó fürdőszoba látható.

Balatoni ingatlanok-29713
Balatoni ingatlanok-29714

A képeken, az első emeleti, további szobák látszanak.

Balatoni ingatlanok-29715
Balatoni ingatlanok-29716

A képek, a tetőtéri egyik 2 szobás lakrészt ábrázolják.

Balatoni ingatlanok-29717
Balatoni ingatlanok-29718

A képeken, a tetőtéri másik 2 szobás lakrész látható.

A nyaraló 1991 évben kapott építési engedélyt, és 1993 évben lett kész. 2002 évben teljesen fel lett újítva. A nyaraló szerkezetei: betonalap, tégla fő és válaszfalak, vasbeton födémek,- koszorúk, áthidalók, fa tetőszerkezet, cserépfedés. A külső homlokzaton  pótlólagos hőszigetelés készült. Külső homlokzati nyílászárói (ajtók, ablakok) fokozott légzárású, szélnyomásra méretezett, hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, redőnnyel, szúnyoghálókkal ellátva.

A nyaraló közművei: vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram is 3 x 25 Amper áramerősséggel), vezetékes földgáz, szennyvízcsatorna. A nyaraló fűtése gáz központi fűtés radiátorokkal, távolról is indítható gázkazánnal. A központi fűtésen kívül egy kandalló is rendelkezésre áll. A nyaraló minden világítása energiatakarékos izzókkal van felszerelve.

Extrák: automata-működtetésű árnyékoló (napellenző), szerszámtároló, saját stég, sólya, jakuzzi, fejlett riasztórendszer és füstérzékelő. Az ingatlan irányára napi információ, melyet konkrét érdeklődés esetén tulajdonossal pontosítok.

Végezetül, tekintse meg az ingatlanról készült rövid videófilmet!

A hirdetést készítette (tervezte, kivitelezte és tette közzé), Lőkös Gáborné Erika 06-30-218-0000

A vizparti.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.