Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: ref-horgásztanya

Közvetlen vízparti gyönyörű birtok, Balaton déli partján eladó

A 30 méter széles magánpart minden lehetőséget kínál, amit a Balaton nyújtani képes, a nagy telekre nagy házat,- megosztva,- házakat építhet.

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő, közvetlen vízparti horgásztanya eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Balaton déli partján, csendes nyugodt, nádmentes helyen, 3335 m2 térmértékű, teljesen bekerített, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, összközműves, közvetlen vízparti ősfás telek, felépítményekkel, 22 éve bejáratott idegenforgalmi tevékenységgel, stabil visszajáró vendégkörrel, kiszámítható és tervezhető pénzforgalommal, 2019 évi foglalásokkal, jelentős Goodwillel eladó. A telek, 30 méter szélességben, kiépített partvédőművel, saját stéggel csatlakozik a Balaton medréhez.

Az ingatlan előtt nincs állami és/vagy önkormányzati földterület, nincs elé tervezve sétány sem, ennél fogva az ingatlan jogtiszta, közvetlen vízparti. A Balatonnál egyre kevesebb az ilyen nagyságú egybefüggő terület.

Elsősorban arra való, amire jelenleg is ki van találva, idegenforgalmi vállalkozásra, de alkalmas Cég székhelyének,- telephelyének,- vállalati üdülőjének, valamint megtalálhatják számításukat az ingatlanfejlesztők is.

Az ingatlan, a jelenleg hatályos rendezési Terv alapján, 20 % mértékig beépíthető. A terület, 6 felé osztható, melyből 5 db 550 m2 telek szintén 20 % mértékig ikerházakkal beépíthető,- eladható,- hasznosítható,- üzemeltethető. A hatodik, 585 m2 rész, a belső út és a vízpart területe.

Közművek közül be van vezetve: vezetékes ivóvíz, szennyvíz, villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram is 3 x 25 Amper áramerősséggel), vezetékes földgáz. 

A horgásztatásra, nyaraltatásra kialakított, közvetlen vízparti ingatlan, a majdnem 1000 négyszögöles ősfás parkban, 5 db összkomfortos mobilház, 5 db komfortos lakókocsi, 12 személyes stég, 200 m2 masszív apartman ház, 2 csónak, 2 vízi bicikli szolgálja a családok kényelmét.

Az ingatlan irányára a tartozékaival, alkotórészeivel, de ingóság nélkül: xxx millió Forint. Megvásárolhatja: magánszemély, Cég, külföldi állampolgár valamint több magánszemély is, de egyszerre, egy időben, egy adásvételi szerződés keretén belül. A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

Végül, tekintse meg az ingatlannál készített, rövid videofilmet!

A vizparti.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.