Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: eladó-vízparti-apartmanház-616

Apartmanház a vízparton eladó

Míg a főépület a családja kényelmét szolgálja, addig a vendégház szálláskiadásra alkalmas.
A házból, a teraszon át közvetlenül a Balatonba lehet lépni.

Ha valaki most nem jut vízparti ingatlanhoz, az később egyáltalán nem, vagy nehezebben fog. Ezen segít az itt kínált vízparti apartmanház.

Az ingatlan hivatalos megnevezése: lakóház, udvar, gazdasági épület. Miközben Ön és családja használja a főépületet, élvezi a vízkapcsolatot és a Balaton látványát, addig a gazdasági épületben (vendégház) kialakított 4 db külön-bejáratú stúdió apartman nyári kiadásából kitermelheti az ingatlan terheit.

Főbb adatok: parkosított telek 780 m2, főépület: (földszint + tetőtér + padlás szinteken összesen 6 lakrész):  kb. 321,94 m2 alapterülettel, vendégház (4 stúdió apartman): kb. 76,24 m2 alapterülettel.

A képen a saját stég és a balatoni panoráma látható.

A kazánházban lévő kombi gázkazán biztosítja a fűtést és a meleg vizet, de van egy melegvíz-tároló tartály is. Az épületbe bejövő vezetékes ivóvíz a víztisztító berendezésen keresztül áramlik a rendszerben. Video kaputelefon, riasztó, és komoly kamera rendszer is ki van építve. Minden közmű be van vezetve, a vezetékes ivóvíz, a villany 3 x 50 Amper áramerősséggel földkábelen bevezetve, a szennyvízcsatorna és a vezetékes földgáz. 

A műanyag nyílászárók, 3 rétegű hőszigetelt üvegezésűek, automatikus működtetésű hőszigetelt alumínium redőnyökkel és szúnyoghálókkal felszerelve.  

Az ingatlan, a komoly kiépítésű hő-központjának köszönhetően téli-nyári üzemmódban használható. A saját stéggel rendelkező vízparti apartmanház irányára 580 millió Forint.

Lőkös Gáborné Erika 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné Erika 06-30-218-0000

A vizparti.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.