Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok

Kód: eladó-balatoni-vízparti-üdülő-108

Egész évben üzemelő vízparti üdülő, pihenőház

A négy csillagos, vízparti panzió kiválóan alkalmas szálláshely szolgáltatásra.
Vízparti üdülő, pihenőház, oktatóközpont-1

Balaton déli partján, Siófokon, 20 méter széles közvetlen vízparttal, 1015 m2 nagyságú telek, rajta egy kb. 436 m2 nettó össz-szint alapterületű épület komplexummal eladó. A 70 m2-es saját stégen lehet napozni. A vízparti ingatlan egész évben használható, hiszen a Balaton minden évszakban szép.

Vízparti üdülő, pihenőház, oktatóközpont-2
Vízparti üdülő, pihenőház, oktatóközpont-3

A képeken az épületek, az udvar és a vízkapcsolat látható.

A karbantartott épületekben összesen 11 db apartman áll az üdülők részére. Van közöttük egyszobás, kétszobás és egy 3 szobás apartman. Mindegyik apartmanhoz kapcsolódik fürdőszoba és mini konyha. Az épület komplexumban egyszerre 24 főt lehet fogadni.

Vízparti üdülő, pihenőház, oktatóközpont-4

A pihenőkertben 9 személyes jakuzzi, a napozó teraszon szauna szolgálja a nyaralók kényelmét.

Vízparti üdülő, pihenőház, oktatóközpont-5

A családias jellegű ingatlanban van hely kisebb események, összejövetelek megtartására. A képen, a konferencia terem egy része látszik, háttérben a teakonyhával.

Vízparti üdülő, pihenőház, oktatóközpont-6
Vízparti üdülő, pihenőház, oktatóközpont-7

A képek, az egyik apartman szobáját és fürdőszobáját ábrázolja.

Az épületegyüttes magas minőségi színvonala és felszereltsége olyan, hogy az itt tartózkodók igényeit magas szinten kielégítik. Minden közmű bevezetésre került. A komplexum áramellátása: 220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram 3 x 40 Amper áramerősséggel készült. Fűtés, geotermikus fűtés.

Vízparti üdülő, pihenőház, oktatóközpont-8

A képen, a nyár egy boldog pillanata látható.

A vízparti ingatlan egész évben működtethető/üzemeltethető. A családias jellegű üdülő használható akár cégüdülőként, pihenőházként, oktatóközpontként, vagy működhet továbbra is szálláshely szolgáltatásként is, ugyanis egyszerre 24 fő fogadására alkalmas. Az ingatlan ára 600 millió Forint. 

Lőkös Gáborné Erika 06-30-218-0000

A vizparti.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.