Ingatlankereső

Balaton északi part

Kód: ref-közvetlen-vízparti-nyaraló

Balaton parti, közvetlen vízparti nyaraló eladó

Nincs annál kényelmesebb, mint hogy saját strandján kényezteti magát

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő közvetlen vízparti nyaraló eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

A Balaton közvetlen vízpartján, 517 m2-es önálló helyrajzi számon nyilvántartott 90 m2-es nyaraló eladó. Az ingatlan kiépített új partvédőművel, új stéggel kapcsolódik közvetlenül a Balaton vizéhez. A telek előtt nádas nincs, vitorlás hajót is ki lehet kötni.

A nyaraló 2005 évben épült, szerkezetei: betonalap, tégla falazat, vasbeton födém, fa tetőszerkezetén kettős hódfarkú cserépfedés van. Az épület külső homlokzatai terméskővel van burkolva. Külső homlokzati nyílászárók hőszigetelt üvegezésű vörösfenyőből, a belső nyílászárók tölgyfából készültek. Minden nyílászáróra szúnyogháló került felszerelésre. A biztonság érdekében ki van építve a villámvédelmi rendszer.

Az ingatlanra automata kapun át lehet bemenni, autókkal a fedett gépkocsi beállóban lehet parkolni. A telek parkosított, a szomszédságtól kellően le van szeparálva, a növényzet beérett. A kert kialakítása során vakondháló került elhelyezésre és kiépítésre kerül az automata öntözőrendszer, melynek vízfogyasztását külön mérőóra méri. A kert sarkában található egy kerti faház, melyben elférnek a kerti bútorok, gumicsónak, grillsütő, horgászfelszerelés, kerti szerszámok stb.

A kb. 45 m2-es földszint helyiségei: konyha,- étkező,- nappali szoba, WC-kézmosóval, hálószoba fürdőszoba kapcsolattal és lépcsőház. A nappali szobából és a hálószobából a mélyen üvegezett tolóajtókon át közvetlen kijárat van a Balaton irányába tájolt kb. 40 m2-es árnyékolható teraszra. A kb. 45 m2-es tetőtér helyiségei: közlekedő, kettő hálószoba és fürdőszoba. A hálószobákból kijárat van a Balatonra tájolt fedett erkélyre.

Az egyedi legyártású konyhabútor tölgyfából készült, benne gránitmosogató, hűtőszekrény, indukciós villanytűzhely és szagelszívó. A képen a beépített konyha látható.

A szobák padlóburkolata csaphornyos parketta, a többi helyiség első osztályú mázas kerámia lappal burkolt. A képen a földszinti hálószoba látható a közvetlen fürdőszoba kapcsolattal (zuhanyozó,- mosdó,- WC,- bidé).

A nyaraló minden helyiségében van klíma készülék. A nappaliban és a szobákban kiépítésre került a TV-vételi lehetőség. A földszinten padlóradiátoros fűtés, míg a tetőtérben radiátoros központi fűtés van. Az ingatlan minden közművel rendelkezik. A fűtését és melegvíz ellátást a Saunier Duval turbó ventillációs, melegvíz tárolós gázkazán biztosítja. A biztonságot szolgálja a kiépített riasztórendszer. A kép a földszinti hálószoba és terasz kapcsolatát ábrázolja.

A vízparti nyaraló vételára xxx millió Forint készpénz. Hitel, csere, ingatlan, autó beszámítás nem működik. Vétel esetén tulajdonos vevő részére ajándékba ad egy horgászcsónakot motorral, akkumulátorral.

A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé, Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

A vizparti.com honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.